Doorgaon! Met Sjonnie Kapitoal

Doorgaon! Met Sjonnie Kapitoal

 

Datum en tijd

zondag 12 december 2021 @ 15:00 to
zondag 12 december 2021 @ 17:00
122 122 personen hebben dit evenement bekeken.

Het echte Utregse levenslied met een knipoog, live in De Straatweg! En dan ook nog gebaseerd op de liedjes van Johnny Cash en June Carter: hier MOET je bij zijn!

Om deze echte Utrechtse voorstelling meer kracht bij te zetten, krijg je, als je ook reserveert voor het eten, 2 euro korting op ons paardenbiefstuk van Van Beek!

 

Gratis inloop

Reserveren is wel handig want vol = vol! 60 zitplaatsen beschikbaar.

Reserveren kan met dit formulier 

 

Doorgaon! met Sjonnie Kapitaol is een voorstelling die voorkomt uit liefde voor het betere en oorspronkelijke levenslied. Johnny Cash, met zijn vrouw June, zijn exemplarisch voor het Amerikaanse levenslied. Vertaald naar het Nederlands ontstaat de connectie met de Nederlandse ‘smartlap’, in de oorspronkelijke betekenis van dit woord: het leed wordt sentimenteel gebracht.

Het integrale album ‘Carryin’ On’ with Johnny Cash en June Carter’ is vertaald naar het Nederlands en losjes gebaseerd op Ondiep en Utrecht. Geliefde wijk, stad en tevens thuis van de vertaler.

(De vertalingen van) Bozelie, neemt dit genre zeer serieus, maar knipoogt ook en kent de kunst van enige overdrijving. De vertalingen proberen zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven, en (mee)zingbaar.

‘Doorgaon!’ is een voorstelling waar het respect voor de nummers en de muziek voorop staat, alsook de kwaliteit. Het verhaal van Johnny en June wordt verteld en daarnaast is het een ontspannen, vrolijke voorstelling, waar meegezongen mag worden.

Timezone - UTC+2

Scroll naar top