Agenda

onze activiteitenkalender

Voor ieders wat wils.. zie hieronder onze activiteitenkalender:

 

Datum Activiteit Waarom jij hier graag naar toe wil
Dinsdag 7 tm zondag 12 feb De Utrechtse Bierpiste met vandeStreek Een officieel stempelpunt: afstempelen maar!
Donderdag 16 feb 20:30 De Utrecht Quiz! Jos van Sambeek, bekend van de quiz in het Algemeen Dagblad, komt op de Straatweg zijn befaamde Utrecht quiz geven. BEn jij de Utrechtse actualiteiten en historie kenner? Of gewoon een avondje gezellig quizen? Doe nu mee: reserveer via www.destraatweg.nl/reserveren ovv Utrecht Quiz Kosten 5 euro pp.
Woensdag 22 feb 20:00 Pubquiz Witte Gij't Gekke filmpjes, slechte muziek en een klein beetje kennis. Dat zijn de ingrediënten voor Pubquiz Witte Gij't. Al heb je geen één vraag goed: een gezellige avond is het sowieso. Reserveren is aan te bevelen. www.destraatweg.nl/pubquiz
Donderdag 2 maart 20:30 De Utrecht Quiz! Jos van Sambeek, bekend van de quiz in het Algemeen Dagblad, komt op de Straatweg zijn befaamde Utrecht quiz geven. BEn jij de Utrechtse actualiteiten en historie kenner? Of gewoon een avondje gezellig quizen? Doe nu mee: reserveer via www.destraatweg.nl/reserveren ovv Utrecht Quiz Kosten 5 euro pp.
Zaterdag 4 maart 20:30 Muziekbingo! Muziekbingo! Hoe werkt het? Heel simpel; je krijgt een bingo kaart maar dan niet met cijfers maar met nummers. Huh? Muzieknummers natuurlijk. Wij laten muziekfragmenten horen en jij streept het muzieknummer weg op de bingokaart. Heb je een horizontale of verticale lijn vol, dan heb je bingo. Kwestie van muziek herkennen en een beetje geluk dus. Quanta costa? Deelname is gratis dus doe lekker mee! Reserveren? Reserveren is verstandig (www.destraatweg.nl/reserveren ovv muziekbingo)
Zondag 5 maart 16:00 Formule 1: Bahrein Op ons grote nieuwe scherm in de borrelhoek
Donderdag 16 maart 20:30 Wijn Proef Quiz ism Woerdens Wijnhuis info volgt
Scroll naar top